alanya.jpg
Så Enkelt kan du Boka Billiga Hotell i Alanya

 

Det finns alltid pengar att spara på ditt boende när du reser utomlands och även så när du tänker resa till Turkiet och Alanya. Men det du även bör tänka över är att när du väljer ett budget alternativ så kan du ibland behöva att komma att offra standard, service och även placeringen på ditt boende. Det skiljer sig betydligt på Svensk och Turkisk standard. För det som i Sverige anses som en dålig standard, kan faktisk vara bättre när du kommer till Turkiet och Alanya.

Du kan göra riktiga kap på Hotell i Alanya om du är vaken
Det bästa sättet att hitta ett billigare boende är att du kikar runt lite på nätet och går in och pratar med resebyråer. Lägger du ut lite mer tid och energi på att hitta prisvärda hotell så kan du göra ett riktigt kap och spara in en bra summa pengar till din semester. Det är alltid bra att vara ute i god tid, för billiga hotell blir alltid fullbokade först. Och man ska veta att det oftast blir dyrare desto närmare centrum som man bor. Ha i åtanke att det kanske inte alltid blir dyrare att bo lite utanför och ta taxi eller buss in till stan. 

 

HOTELS.COM - Levererar dig dom Billigaste Hotellen i Alanya

 

Bo Billigare när du Bokar ditt Hotell online för Alanya Resan 

 

I Alanya har man nära till shopping, bad och matställen nästan vart man än bor. Mellan den 2 km långa stranden i Alanya är en magnifik medeltidsfästning placerad ute på en klippa. Man brukar säga att Alanya är uppdelad i 2 delar, en nyare del och en äldre del (gamla stan och nya delen). Här finns det boende i alla dess former, allt från stora lyx hotell till små trevliga lägenhetshotell. Antingen om du vill lya på eller bo billigt så finns det allt att välja mellan, boka billiga hotell i Alanya gör du enklast på nätet eller på en resebyrå.

 

3 Tips att Tänka på Innan du Bokar ditt Hotell

 

1. Boka nära där du ska hålla till Du kanske hittar ett billigt hotell i Alanya men det är en bra bit ifrån där du kommer tillbringa mestadelen av din tid i Turkiet. Det är då bättre att betala lite mer för att komma närmare där man som mest är och slipper mycket tidspill som går till resor mellan hotellet och platsen. Det kostar även pengar att resa mellan. Så ett litet dyrare Hotell i närheten kan faktiskt löna sig både ekonomiskt och tidsmässigt.

 

2. Kolla kundrecensionerna Läser du kundrecensionerna på hotellet du är intresserad av så får du ganska snabbt en bra överblick om hotellet i Alanya är bra eller dåligt. Visst du kommer alltid hitta någon som alltid har något negativt att säga, men det viktiga är att göra en samlad bild av det stom står och vad som blir viktigt för dig. 

 

3. Hur stort du egentligen behöver Tänk även på hur stort du egentligen behöver bo när du letar efter billigaste hotellen i Alanya? Det kanske räcker med ett mindre boende, då du mestadels ska spendera tiden på stranden och på restauranger och barer. 

 

Vårat Tips för Att Boka Billiga Hotell i Alanya

hotels-logga.jpg   HOTELS.COM  
Listar över 50 Billigaste Hotellen i Alanya

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter