Antalya2.jpg

Så Bokar du Billiga Hotell i Antalya

Att flyga till Turkiet går fort och det behöver inte kosta speciellt mycket. Även om det inte kostar speciellt mycket att resa och vara i Antalya så kan det vara bra att ha lite koll på billiga hotell i Antalya. Du kan alltid spara in pengar på din resa och ditt hotell. För desto mer pengar du sparar in på din resa och ditt boende, desto mer pengar kan du ju spendera på shopping!

Du hittar lättast billiga hotell genom att söka på nätet, det finns en hel del sidor som listar att du kan boka billiga hotell i Antalya. Det är alltså en god ide att lägga ner lite tid på att hitta ett billigt hotell, då du alltid kan spara lite pengar genom att hitta ett billigt hotell.

 

Men innan du börjar din jakt på att leta billiga hotell i Antalya så är det några frågor du bör ställa dig innan du börjar ditt letande. Vad vill jag ha nära till under min vistelse i Antalya? Sevärdheter? Shopping? Golfbanor? Stränder? Desto mer du snävar in ditt sökande, desto lättare kommer det att vara att söka efter ett billigt hotell i Antalya och desto fortare går det. De flesta sidor där du kan boka hotell har bra sökmotorer, som gör ditt sökande lättare och du kan få fram väldiga precisa sökresultat för just Antalya.

 

HOTELS.COM - Levererar dig dom Billigaste Hotellen i Antalya

 

Boka ditt Romantiska Hotell online för din Antalya Resa

 

I Antalya kan man både sola och bada och samtidigt få känna på storstadspulsen med shopping och underbara sevärdheter. Antalya är den största staden som ligger längsmed den turkosa kusten, staden ligger beläget mellan de vackra Taurusbergen och en bukt längsmed Medelhavet.

 

En del hotell ligger i den romantiska gamla hamnkvarteret, några är placerade vid den vackra stranden Larna. I Antalya kan man välja på ett boende i form av allt ifrån ett spa hotell till ett all inklusive beach hotell. De flesta hotellen ligger inom 1 km från stranden, men det finns även hotell för den som vill bo mer inne i centrum. Hotellen i Antalya finns i alla plånbokstorlekar, allt från självhushåll till lyxiga 5 stjärniga hotell.

 

3 Kvicka Tips att Tänka på innan du Bokar ditt Hotell

 

1. Boka ett hotell nära där du tänkt befinna dig
Du kanske kommer att hitta ett billigt hotell i Antalya, men hotellet kanske ligger en bra bit ifrån där du hade tänkt tillbringa mestadels av din tid i Alanya. Då är det bättre att betala lite mer för att komma närmare den plats du tänk vara på.

Du slipper då en massa tidspill som åt när du ska resa mellan hotellet och din plats. Och även om det är billigt att åka taxi i Turkiet så kommer det att bli en ordentlig summa då du måste resa fram och tillbaka flera ggr/dagen. Så ett litet dyrare Hotell i närheten, kan faktiskt löna sig rent ekonomiskt och tidsmässigt.

 

2. Håll koll på kundrecensionerna 
Om du läser kundrecensionerna på hotellet du blivit intresserad av, så får du snabbt en hyfsad överblick om hotellet i Antalya om det är bra eller dåligt. Visst är det så att förmodligen alltid kommer att hitta någon som har något negativt att säga, men som är viktigast är att du gör en samlad bild av det som står och vad som har betydelse för dig. 

 

3. Hur stort boende behöver du egentligen
Tänk efter innan hur stort boende du egentligen behöver. För när du letar efter de billigaste hotellen i Antalya så kanske det kan räcka med ett mindre boende. Då du förmodligen mestadels tänker spendera din tiden på stranden, på restauranger och i centrum för shopping.  

 

 

hotels-logga.jpg   HOTELS.COM  
Listar över 50 Billigaste Hotellen i Antalya

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter