Sex utav de bästa diskoteken i Alanya

diskotek-kusadasi.jpg
Bistro Bellman

Är stället för de unga skandinaverna i Alanya. Bistro Bellman är en av Alanyas största just öppna diskotek som består av 2 våningar. Så om du inte känner för att dansa kan du sitta på deras teras och ta det lugnt i deras sköna soffor och titta på världen som rör sig runt omkring dig. Diskot består av en stor luftig restaurangdel och ett diskoteks golv, där är det rejäl fart efter midnatt. Om du inte vill bli rejält dragen så ska du se upp för monsterdrinken ”Long Island Ice Tea” det är:3 dl ren alkohol som är utspädd med lite iste. Diskoteket ligger nere bland de andra diskoteken i hamnen.


Absolute Nightclub

Detta är det senaste tillskottet på diskofronten i Alanya. Managern här på diskoteket som heter Oscar pratar flytande svenska och då och då händer det att han hittar på svenskinspirerade party lekar. Diskoteket ligger också nere vid hamnen.


Havana Night Club

Diskoteket finner du nere i hamnen och här spelas det musik i alla stilar. Stället öppnade i april 2005, diskjockeyn börjar med att spela 60-tals musik och går vidare med 70, 80-tals musik vidare till pop, R & B, Hip Hop, Latino och avslutas med techno och house. Så här finns något till alla oavsett ålder!

Det består utav 2 våningar och 4 barer, man har utsikt över Alanya borgen, det röda tornet och hamnen. Något som är mycket speciellt är den praktfulla baren Cubanskt Cigarr tema som finns här. De fantastiska bilderna av cigarr rökande kändisar som smyckar väggarna eller varför inte köpa cigarrer från deras egna stora sortiment. För att hålla sig till det cubanska temat så pröva på en av Havana Clubs speciella cocktails, som innehåller delikat färsk frukt. Öppettiderna är: 20-04 året om.


James Dean

Detta diskotek är även ett populärt disco som ligger nere i hamnen och diskoteket är dekorerat med massa bilder på James Dean. Här kan du under dagen få 50 % rabatt på alla deras drycker. Så om du gillar bra internationell atmosfär, är James Dean det bästa stället för just dig. Det som är speciellt är att det finns en skön terrass med bar på övervåningen. Här möts du alltid av roliga och charmiga bartenders.


Robin Hood

Är verkligen ett annorlunda diskotek som även det ligger i hamnen och även det största som Alanya har. Själva byggnaden har en burrig träinredning och dansgolvet består av två plan, där brukar det gunga ordentligt på somrarna. Robin Hood Club ligger på de två första planen, Hawaii Beach Club på den tredje och Latins Club uppe på toppen. Varje klubb har sitt eget tema och sin egen musikstil och en live webbkamera. Med hela 6 st. DJ:s som spelar allt från R & B, pop till hip hop och Golden oldies, här kan du vara säker på att hitta en musikstil, som passar just dig. Här har man happy hour från 21.30 till 23.30 och Robin Hood är det enda av diskoteken som även har öppet under vintern.


Auditorium

Är Alanyas största och mest lyxigaste disco som ligger vid infartsleden till Dimçayfloden, vilket är flera kilometer österut från centrum. Det kostar ungefär 70 kronor i inträde här, men i priset ingår även en drink. Det enklaste sättet att ta sig till diskot är med gratisbuss som går utanför diskoteken nere i Alanyas hamn.


Maten i Alanya

Sevärdheter i Alanya

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter