Skoj för barnen i Antalya


Det finns mycket skoj för barnen i Antalya och några ex. är:

aquapark.jpg
Aquapark Dedeman

Det här är en stor konkurrent till Aqualand och man hittar den här vattenparken i början av Larastranden. Här finns så klart även massor av häftiga vattenattraktioner och här kan man lätt slösa bort en hel dag! Om man skulle bli hungrig så finns det några restauranger och barer intill och dessutom ligger lyxhotellet Dedeman här bredvid. Priset är samma som på Aqualand.


Aktur Lunapark

Det här är ett gammaldags tivoli som har allt vad det innebär av karuseller, pariserhjul och spel. Det är inte speciellt stort, men de turkiska barnen fullkomligt älskar detta ställe. Tivolit ligger bortanför hotell Sheraton på Konyaaltisidan.


Dolphinpark

Det här är en spännande delfinpark som är ganska nybyggd, delfinerna som uppträder här är väldigt duktiga. Det finns många olika shower att välja på men en av dem hålls klockan 15 varje dag och det kostar ungefär 75 kr. att se föreställningen.


ngt-fr-barnen.jpg
Aqualand

Aqualand är en vattenpark som ligger intill Konyaaltistranden, så är vågorna för höga på stranden så är ett tips att besöka denna vattenpark. Här finns det ett antal vattenrutschbanor att välja på för alla barn och jag garanterar dig att ditt/dina barn kommer att ha en rolig dag! Det kostar ungefär 70kr. för en vuxen person att gå in här och hälften av summan för ditt barn, vattenparken håller öppet varje dag.


Att se när man är i Turkiet

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter