Sex utav de bästa diskoteken i Antalya

discotek.jpg
Ally's

Är det största diskoteket i Antalya som rymmer 3000 pers. på dans golvet. Hit ska du gå om du gillar rockiga kvällar, men du får dock vara beredd att stå i kö och vänta en stund, speciellt på fredag kvällar och lördag kvällar då det är extremt mycket folk som går dit. Det är ingen speciell klädregel, men du bör komma lite uppklädd för att få komma in.


Club 29

Det här är ett trendigt utomhusdiskotek där du dansar alldeles inpå havet, de friska havsvindarna svalkar skönt när svetten rinner på dansgolvet. Blir det för varmt, kan du om du vill hoppa i diskots pool. Här uppträder på sommaren kända turkiska artister och band.


Olympos Disco

En elegant och populär nattklubb som tillhör ett femstjärnigt hotell. Här finns ett jättelikt dansgolv och en 12000W ljudanläggning och moderna multilaser borgar för en riktig party stämning.


Asta Borsa Bar

En riktigt skön bar som faktiskt ägs av en Sverigeälskare, vid namn Abdullah. Här finns bra mat till bra priser. En rolig grej är den elektroniska anslagstavlan som finns i baren, den visar vad drinkarna kostar för stunden. Priserna i baren skiftar nämligen hela tiden, för desto större efterfrågan en drink har, desto högre pris får den och ju mindre efterfrågan desto billigare blir drinken.


Gizli Bahce

Är ett stilfullt diskotek där det även finns två restauranger, här spelas livemusik varje kväll och här kan du njuta av spektakulära vyer över Antalyabukten.


Highlander

Här finns både en utomhus bar och en inomhus bar och massor med fontäner står för den trevliga atomsfären som finns här inne. Själva diskoteket är öppet mellan 20-03 på kvällarna och på vintern kan det hända att de stänger lite tidigare.

Restaurangtips i Antalya

Sevärdheter i Antalya

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter