Maten i Fethiye

Restauranger i Fethiye

Turkiet är väldigt känt för sitt fina kök och det tillhör de bästa i världen. Men tyvärr så finns det många olika begrepp som vi turister inte förstår när vi väl är i Turkiet, så för att hitta en bra restaurang får man oftast fråga lokalbefolkningen. Men här nedan följer några tips på bra restauranger i Fethiye.

olika-meze.jpg


Mozaik

Är en restaurang som serverar turkisk lokal mat. Det är en barnvänlig restaurang men ändå med lite klass, maten är billig och ibland är det underhållning här. Här kan du äta både frukost lunch och middag under dagen.
Adress: Cumhuriyet Mah. 90/91 Sokak 2/A  Kaymakamlik Karsisi


Yengec Restaurant

En mycket uppskattad restaurang som serverar god turkisk mat och har bra servis och priserna är hyfsat låga.
Adress: Karagozler, Fethiye


Levissi Garden

Denna restaurang ligger i närheten av spökstaden Kayaköy. Köket är från Medelhavet och mot det Turkiska. Stämningen här är fantastisk och mat och service oöverträfflig och detta är en utav de allra bästa restaurangerna i området. Restaurangen blir ännu bätttre under senkvällen då man får utsikt över den gamla Kayakoy stan som då är upplyst. Det är säkrast att boka ett bord i förväg för att garanterat få ett bord här.
Adress: Kayaköy Fethiye


Cinbal Restaurant

En restaurang med BBQ mat av topp kvalitet, den ligger även i Kayaköy. Fantastisk mat, med en god service. Du bör även här reservera ett bord för att vara säker att du får äta något under kvällen.
Adress: Kayaköy Fethiye


The Nil Bar

En restaurang som serverar engelsk mat. Priserna är överkomliga, maten god och presonalen trevlig. Här får du en fantastisk utsikt över stranden.
Adress: Calis Beach Promenade, Fethiye


Our Place

En restaurang med fantastisk vegetarisk mat, trevlig atmosfär, trevlig personal och rimliga priser. Restaurangen är känd för sina otroligt goda meze förrätter.
Adress: Hisaronu, Fethiye


Nefis Pide

En restaurang som serverar vanliga standard turkisk mat och har bra priser på maten. Här serveras det lunch och middag under dagen. God service, mat och atmosfär.
Adress: Eski Cami Sokak 9, Fethiye


Pizza Pepino

Är du lite less på det turkiska köket så finns en fantastisk Italiensk restaurang. Med fantastik mat, personal och atmosfär, väl värd ett besök.
Adress: oludeniz bel. hisaronu mah., Fethiye

Läs mer om kaffet och teet i Turkiet

Här kan du läsa mer om maten i Turkiet


Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter