FAKTA OM ICMELER

Invånare: 25.000
Bad: De vackraste stränderna i Turkiet finns här.
Valuta: Lire
El: 220 V
Nöjen: Ett stort utbud av barer, restauranger, pubbar och diskotek.
Transfer från flygplatsen: 2 tim.


Aktiviteter i Icmeler Save

Icmeler2.jpg

Känn lugnet

Icmeler är en lugn och behaglig stad den ligger bara ett par stenkast bort från det livliga Marmaris. Hit ska man definitivt inte åka om man är ute efter ett partyliv, för här stänger nämligen allt redan 24.00. Det finns enbart 2 diskotek som har öppet framåt småtimmarna

Lär mer om shoppingen i Turkiet

Själva staden ligger i en liten bukt och är omhägnad av höga grönskande berg, stadens centrum slingrar sig efter kanalen som flyter fram igenom Icmeler. På bägge sidor av kanalen finns de bra möjligheter till shopping och restauranger att äta på.

Nattlivet i Icmeler


Härlig strand

Men Icmelers fokus ligger på stranden här finns en lång sandstrand och är en av de finaste sandstränderna i hela Marmarisbukten, den är lång, bred och hyfsat långgrund. Icmeler ligger ungefär 7km väster om Marmaris och den som vill kan promenera längs den vackra stranden, hela vägen till Marmaris. Denna strand är helt underbar och vattnet är tillräckligt kallt för att svalka sig i, men ändå varmt för att man inte skall börja frysa. Icmeler gränsar mot Medelhavet, så det är Medelhavet som man badar i.

Icmeler.jpg

Restauranger i Icmeler

Det är väldigt svårt att gå vilse i denna charmiga lilla stad p.g.a. att staden är otroligt liten och man kan lätt gå igenom hela Icmeler bara på någon timme. Från flygplatsen i Dalaman till första hotellstoppet i Içmeler tar det ungefär 2 tim.

Läs mer om Icmeler

Sevärdheter i Icmeler

Artiklar om Turkiet


Weather data could not be found..
Please check your location or try another.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter