Några saker att göra i Icmeler

Även fast Icmeler är en mindre turistort så finns det ändå en hel del aktiviteter att hitta på. Man kan bl.a. hyra sig en cykel och ta sig runt och uppleva den härliga naturen som erbjuds. Om man vill ha tips på vart man ska bege sig, så kan man fråga reseledare som man åker med, eller helt enkelt fråga någon på ditt hotellet som kan tipsa dig om vart du ska ta dig med din cykel. Packa med dig fika i korgen, ta med dig badkläderna och bege dig ut på en skön cykeltur i Icmelers omgivning.

aktiviteter-icmeler.jpg

Vill man vara lite mer äventyrlig under sin semester så kan man prova på att dyka. Runt omkring Icmeler och Marmaris så finns det många bra dykställen där man kan få se bläckfiskar och stora stim med färgglada fiskar. Väljer man att åka med ett resebolag så finns det dykfirmor som de brukar rekommendera, men det finns även andra "fristående" firmor som erbjuder turer med dykning. Men tänk på att vara extra försiktig när du beger dig ut med en firma på egen hand. Kolla därför säkerhet och försäkringar extra noga så att de täcker eventuella olyckor som skulle kunna hända.

Nattlivet i Icmeler

Sevärdheter i IcmelerMer än bara sol och bad

Det de flesta nog tänker på när man säga Turkiet och Icmeler, är sol och bad och vattensporter av olika slag. Det finns mängder av olika varianter att välja mellan och det allra nyaste vattensporterna finns längs med stränderna i Icmeler och även i Marmaris. Marmaris har dock ett lite större utbud då denna stad är lite större. Det man kan testa på är bl.a. parasailing, vattenskidor, bananbåtar och trampebåtar m.m.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter