Nattlivet i Icmeler

Till Icmeler åker man inte för att festa loss under sin semester. För nattlivet i den lilla staden är inget den är speciellt känd för. Det flesta ställen stänger redan klockan 24.00. men det finns dock 2 st. små nattklubbar som har öppet fram till småtimmarna.

När det börjar dra ihop sig till kväll så samlas de flesta inne i centrum på någon utav de många restaurangerna. Eller så tar man sig en promenad längsmed strandpromenaden. På restaurangerna äts det gott och pratasl. När sedan klockan blir 22.00 så brukar de flesta av restaurangernas serveringspersonal byta om till lite "skönare" kläder och så börjar showerna. De allra flesta resaturangerna kör ungefär samma koncept. Serveringspersonalen visar någon turkisk dans och det spelas hög musik, personalen visar upp några trick som de har övat in och någon imiterar t.ex. Elvis eller någon annan känd artist. Till Restaurangen Dreamboys dras gästerna för att se när en av personalen dansar och klättrar i träd med en bricka med drinkar på på huvudet. Och jag vill lova att han är ganska duktig på det han gör!

nattliv-icmeler.jpg
Ibland bjuds det upp till dans

På några restauranger så bjuds gästerna upp till dans och står då framför baren, ja i vissa fall till och med uppe på baren och dansar med i de danser som personalen övat in. Under 2 tim. så underhålls gästerna på allra bästa tänkbara sätt och detta brukar vara otroligt uppskattat. Showerna ändrar inte på sig speciellt mycket från kväll till kväll, men det är väldigt trevligt ändå.

Klockan 24 ska det det enligt lag i Icmeler vara tyst på restaurangerna och det är alltså då de stänger. Vill man söka sig vidare ut i natten så finns det 2 st. små nattklubbar i Icmeler som är ganska trevliga. De spelar bra musik och har trevligt personal. Framåt småtimmarna när serveringspersonalen på Icmelers restaurangerna gjort sitt, så brukar faktiskt de också dyka upp nere på nattklubbarna.

Vill man ha ett riktigt högt tempo under sina kvällar, med många barer och nattklubbar så bör man istället ta sig in till Marmaris som ligger bara ett par kilometer ifrån Icmeler. Här finns det stora bargator med ett vilt nattliv.

Aktiviteter i Icmeler

Restauranger i Icmeler

 

 


Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter