Fem utav de bästa diskoteken i Istanbul

disco.jpg
NuTeras

NuTera är ett centralt beläget discotek och av de coolare slaget som du finner i Istanbul, det är ett ställe för de hippa karriärmänniskorna som vill lyxa och njuta av livet. Stället drivs av den finlandssvenskturkiske krögaren Mehmet Gürs. Under säsongen finns här mat och vinprovnings menyer och här finns ett stort dansgolv för den som vill skaka på benen. Dock är drinkarna i det dyraste laget, men utsikten här slår allt!


Tarihi Pano Saraphanesi

Tarihi Pano Saraphanesi är en nyrenoverad café/bar som ligger i hörnet av Kalyoncu Kullugu och Hamalbasi gatan. Här dricker du billigt husets vin och här är det mycket folk och trevlig stämning i flera våningar.


360 Istanbul

360 Istanbul ligger 8 trappor upp och ligger lite gömt inne i bostadshuset Misir Apartimani på stora gågatan Istiklal Caddesi i stadsdelen Beyoglu. En enklare beskrivning är att den ligger på vänster sida om man går shoppinggatan ner från taximsq. Här har du utsikt över hela staden vilket är otroligt läckert på kvällen. Det är en klubb med liveband på helgerna och bra house musik med DJ annars, för en 100 får du vilken drink du vill.


Babylon

Bästa klubben och ett måste för den som gillar livemusik i många musikstilar, här spelar både lokala förmågor och internationelle namn.  En av de viktigaste musikscenerna sedan starten 1989. Det är alltid mycket folk på dansgolvet här och väldigt hör raggningsfaktor. För att undvika att stå i kö, köp biljetterna i förhand på några av stadens biljettkiosker som finns över hela Istanbul.


Love Dance Point

Love Dance Point är ett livligt och trevligt gayklubb diskotek i stan och ligger nära Taksim. Här spelas blandad musik med olika DJ´s i stora rymliga lokaler med ett stort dansgolv och här inne finns många specialevenemang. Det är normala priser här och fullt ös på helgerna.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter