Maten i Kas

Kaş är en mindre ort som kan man spendera hela sin semester på och ändå alltid ha något att göra. Middagen i Kas avnjuts i långsam takt under stjärnorna, med god tid till att umgås och njuta av en god service. Nästan hela Kaş är bilfritt, så det är väldigt behagligt att vandra omkring i de mysiga gränderna mellan de gamla restaurerade sten- och trähusen i vitt och lila.

rest-bodrum.jpg
Här är några tips på restauranger i Kas:

Alper Restaurant

En restaurang med kanske inte så trevligt utseende jämfört med andra restauranger, men med väldigt god mat och en desto trevligare insida. Trevlig personal med god service och bra priser på maten. Här serveras det både frukost, lunch och middag under dagen.


Ratatouile

Serverar ett Medelhavs kök och har bra med vegetariska alternativ. God mat, trevlig personal och atmosfär, här finns det även ekologiska viner att dricka. Brownisarna de serverar här är ett måste vid ett besök.


Deli Kofte

Serverar lokal turkisk mat, deras köfte: köttbullar är de bästa i hela staden. Här känner man sig varmt välkommen för atmosfären här är helt fantastisk. Maten är god och personalen trevlig.


Bahce Balik

Är en bra fiskerestaurang i Kas med en vänlig atmosfär, här får du bra mat och blir serverad av en trevlig personal.


Denis Cafe

En bra lokal restaurang och ett perfekt ställe att äta lunch på. God mat och trevlig personal, deras specialitet är deras hemlagade köttbullar och deras fantastiska Ice coffee.Läs mer om kaffet och teet i Turkiet

Här kan du läsa mer om maten i Turkiet

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter