Bästa diskoteken i Kemer

disko-kemer.jpg
Club Aura Moonlight

Det här är det största utomhusdiskot i Kemer. Otroligt läcker inredning, med flera barer i olika plan och till och med riktiga träd som växer fram upp ur dansgol­vet. Här spelas lite annorlunda musik, men en upplevelse utan dess like.


Aura

Ett populärt diskotek i Kemer, även här dansar man under bar himmel. Här brukar det vara mycket folk på dansgolvet och stämingen är hög stämning. Detta diskotek gillar du om du är ung, gillar att dansa och är öppen för att träffa nya personer. Musiken här är bra eftersom den spelas av olika Dj´s från hela världen.


Queens Garden Bar

Queens Garden Bar ser från utsidan inte ens ut att vara ett diskotek/bar, stället har en väldigt unik utsida. När du kommer in i diskoteket ser du att det verkligen inte är ett diskotek som alla andra, för personalen har antika kläder på sig. Här lever människorna ut sina fantasie, för folk simmar i diskotekets fontäner och dansar uppe på borden. Det skjuts till och med upp fyrverkerier för att få till den lilla extra stämningen. Det är ett ställe där du kan ha otroligt roligt och publiken är väldigt blandad här.


Buda

Här kan du dansa nära stranden under den stjärnklara himmeln, till den senaste turkiska och internationella diskomusiken. Du kan förvänta dig att hitta de vildaste cocktailarna och det här är utan tvivel ett utav de mest attraktivaste klubbarna här i trakten.


Moonlightparken

Turkiz Club Aura Moonlight Disco är nuförtiden ett litet centrum för Kemers nattliv. Den enorma utomhusklubben som drivs av Turkish Hotell,diskoteket rymmer 4000 personer. Här dansar man natten lång till uppskruvad latino, techno och eurodisco. Klubben har nu återigen öppnat efter att ha varit stängd under några år. Numera har man dragit upp volymen mer än någonsin och neonljusen lyser ännu starkare. Klubben kan vara ett kul alternativ för någon enstaka kväll, men man kan lätt bli less på den, eftersom musiken är alltid samma och raggandet från de turkiska killarna på blonda, nordiska tjejer är väldigt intensivt och framfusigt.


Inferno

Det här stället är det nyaste tillskottet på disko­fronten i Kemer det öppnades 2004 och är ett väldigt trendigt och lite snobbigt ställe. Det är en trevlig atmosfär här och det är definitivt standard på musiken, för musiken spelas utav internationelle Dj´s.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter