Sport och aktiviteter i Marmaris

Längs med stränderna i Marmaris erbjuds det många olika vattensporter, så som dykarkurser och segling är väldigt populära aktiviteter även bowling, mountainbike och fiske.


cykling.jpg
Cykel

Du kan hyra en cykel om du vill se dig omkring och samtidigt komma nära den turkiska naturen. Om du vill ha tips på trevliga utflyktsmål, brukar reseledarna på hotellen vara duktiga på att ge förslag.


snorkla.jpg

Vattensporter

Längst stränderna i Marmaris finns det möjligheter att prova olika typer av vattensporter. Vid European Sea Sport finner man olika slags vattensporter som t.ex. kajak och segling. Man kan även få göra ett prov dyk och testa på livet under vattnet. Man kan då få åka ut med dyk instruktörerna och se några av de gamla skeppsvraken som ligger utanför Gökovabukten. Det finns även fler utsökta dyk ställen i Marmaris området, där man kan få uppleva små hajar, bläckfiskar och stora, färgrika fiskstim, för att inte glömma olika historiska sevärdheter, som amfora krukor nere på havsbotten.

Vill man efter ett prov dyk, ta ett dykarcertifikat kan man få delta i en Open Water Diver kurs. Open Water Diver krävs för att du ska kunna få ett internationellt dykarcertifikat och det är betydligt billigare i Turkiet än hemma i Sverige.

Det finns även möjligheter för den som vill prova olika typer av vattensporter t.ex. paragliding, vattenskidor och bananbåt m.m.

Gå på en Turkisk afton

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter