Maten i Marmaris

Marmaris hamn har blivit en riktig ”innehamn” för alla som vill njuta av en vacker miljö, ett spännande folkvimmel och god mat. Den goda maten går att njuta såväl i hamnen som i de andra kvarteren i Marmaris. Många restauranger erbjuder härlig turkisk husmanskost men det finns också en mängd restauranger med olika internationella kök. Valmöjligheterna är många, och priserna mycket rimliga.

resturang-marmaris.jpg


The Great Corner Steak House

Denna restaurang har det engelska köket och steakhouse på sin meny. Här råder en avslappnad stämning och portionerna är riktigt stora och maten god. Något att rekommendera är biffen på denna restaurang.
Adress: Adnan Menderes Cad. Beyaz Saray Apt. no:9/1 ( JULIAN and EPIC Aparta 100mt. away) Armutalan, Marmaris


Piccadilly Restaurant

Denna restaurang ska du besöka om du vill äta annat än kyckling och kebab. Här är personalen vänlig och maten fantastisk, en varierad meny. Priserna är verkligen rimliga.
Adress: Kemal Seyfettin Elgin Bay, Marmaris


DEMIR'S

Denna restaurang har ett väldigt stort utbud på olika maträtter och maten är jätte god, servicen hur bra som helst och atmosfären är trevlig.
Adress: Beach Front, Marmaris


Apple Bar

Denna restaurangs kök är brittiskt och turkiskt. Personal är vänlig och atmosfären lika så. Här serveras mycket mat med stora portioner, fantastiska drinkar och priserna är låga.
Adress: Halici Tatil Koyu Sok  Siteler, Marmaris

Läs mer om kaffet och teet i Turkiet

Här kan du läsa mer om maten i TurkietSamdan Restaurant

En restaurang med en varierad meny, där det finns något för alla smaker. Måltiderna är utmärkta och lagad till perfektion, mycket bra priser också.
Adress: 64 Kenan Evren Bulvari  Siteler, Marmaris


Portofino restaurant

Denna restaurang serverar brittsik och turkisk mat. Här får du vackra stora portioner och mycket för pengarna, personalen och servicen är fantastiskt.
Adress: uzunyalı mevki 228.sok.no 6/A, Marmaris


Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter