De fyra bästa diskoteken i Side

side-disco.jpg
Oxyd

Detta är Sides största dansklubb, den rymmer mellan 2000 och 3000 gäster och denna klubb hittar du några kilometer utanför Gamla stan. Här är bland de enda gångerna ni behöver betala inträde som ligger på ungefär 100 kronor. Men vad gör det när det här finns en stor pool som man kan slänga sig i efter några timmar av svettig dans? Oxyd består av två våningar, där av en är ett poolområde, med öppet tak. Här får delas gratis popcorn ut för att göra en törstig och köpa mer drinkar.

Det är stil på detta ställe och det spelas olika typer av musik här för att det ska passa alla och på natten har de laser shower eller dans shower. Om du tänker besöka denna klubb så kom ihåg att ta på dig badkläderna under partykläderna, för då är det bara att hoppa i poolen när du behöver svalka av dig


Lighthouse

Är en klubb där det är kombinerad elegans, techno och house för kunna ge alla en lyckad klubbkväll. Här är det lasershower och uppträdanden av turkiska ar­tister och det gör att den äldsta klubben i staden fortfarande håller måttet. Här går en stor starköl på cirka 50 kr. På fredagar är det bubbelparty och därmed är det att rekommendera att inte klä upp sig i sin mest ömtåligaste utstyrsel.


Athena Club

Är även det här en av Sides mer välbe­sökta klubbar. Även på det här diskoteket bjuds man på en eller två lasershower och det till en mix av sommarens party låtar. Här går en stor starköl på cirka 35 kr.


Harbour Bar

Är den populäraste baren i Side här är det trevlig personal och en otroligt vacker utsikt. Hit ska du gå om du vill är less på att dansa, men ändå festa loss. Här kostar en drink ungefär 75 kronor.

Resebibeln Turkiet

Både som E-bok och ljudbok. Köp den idag och få fina bonusar. Läs och lyssna direkt!

Läs mer & Köp

Bästa Resebolag Turkiet

 ving.jpg Ving Sverige  Charter  
 supersavertravel.jpg Supersaver  Flyg/Hotell  
 apollo.jpg Apollo  Charter